loading...

مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک

برای ثبت شرکت دانش بنیان ابتدا لازم است با ماهیت این شرکت ها آشنا شده و برای ایحاد چنین شرکتی شرایط لازم را داشته باشید. شرکت‌های دانش بنیان یکی از عوامل اصلی رشد و توسعه اقتصادی در کشورهای مختلف

کاردوک بازدید : 60 شنبه 30 فروردین 1399 نظرات (0)

برای ثبت شرکت دانش بنیان ابتدا لازم است با ماهیت این شرکت ها آشنا شده و برای ایحاد چنین شرکتی شرایط لازم را داشته باشید. شرکت‌های دانش بنیان یکی از عوامل اصلی رشد و توسعه اقتصادی در کشورهای مختلف هستند. در ایران نیز شرکت‌های دانش بنیان به یکی بزرگترین عوامل اصلی تولید علم در کشور تبدیل شده‌اند. هر چقدر بر تعداد این نوع از شرکت‌ها افزوده گردد، اشغال زایی نیز روند رو به رشدی را تجربه خواهد کرد. برای آشنایی بیشتر با ماهیت شرکت دانش بنیان کلیک کنید.

 

برای ثبت‌نام یا دریافت مشاوره در زمینه شرکت دانش بنیان و طریق ثبت می توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره09351520300 تماس بگیرید.

 منبع: ثبت شرکت دانش بنیان

 

 

طریقه ثبت شرکت دانش بنیان

شرکت‌های دانش بنیان محصولی مثل کالا تولید نمی‌کنند. آن‌ها ایده‌هایی دارند و با کمک دانش تخصصی خود اطلاعاتی را تولید کرده و در اختیار علم قرار می‌دهند. اطلاعات ارزشمند آنان محصول اصلی شرکت خواهد شد. از این رو شرکت‌های دانش بنیان همیشه دغدغه مالکیت معنوی دانشی که تولید می‌کنند را دارند. به همین دلیل باید شرکت‌ها خود را ثبت کرده و کارشان را به صورت قانونی انجام دهند تا از لحاظ مالکیتی به مشکلی برخورد نکنند. در ادامه ما در مورد طریقه ثبت شرکت‌های دانش‌بنیان اطلاعات ارزشمندی را در اختیار شما قرار می‌دهیم. لطفاً تا انتها همراه ما باشید.

 

شرایط لازم برای شرکت‌های دانش بنیان

طبق قانون شرکت‌های دانش بنیان باید حداقل دو مورد از شرایط زیر را احراز نمایند:

  • مدرک لیسانس یا بالاتر داشته باشند.
  • حداقل سه سال سابقه مدیریت و یا فعالیت علمی داشته باشند.
  • یک اختراع داخلی و یا بین المللی ثبت شده داشته باشند.
  • نیمی از درآمد شرکت از دستاوردهای علمی و پژوهشی شرکت در یک ساله اخیر باشد (اگر شرکت تازه تأسیس و در مرحله تجاری سازی است باید مشتری تضمینی داشته باشد و یا بازار هدف مشخصی داشته باشد).
  • شرکت باید حداقل به مدت 6 ماه برای حداقل 3 نفر بیمه رد کرده باشد.

 

ویژگی کالاهای تولید شده توسط شرکت‌های دانش بنیان

همانطور که گفتیم شرکت‌های دانش بنیان باید بتوانند محصولی دانش بنیان تولید کنند تا بتوانند شرکت خود را به عنوان یک شرکت دانش بنیان ثبت نمایند. کالاها و خدمات آن‌ها باید در حوزه‌های فناوری بالا یا متوسط به بالا بوده و به دلیل پیچیدگی فنی به سختی قابل کپی برداری باشد. همچنین کالاهای ارائه شده باید در مرحله تولید بوده یا حداقل در حد نمونه آزمایشگاهی با قابلیت بررسی فنی ساخته شده باشد و خدمات باید دارای اسناد فروش باشد و مهم‌ترین نکته اینکه شرکت باید دانش فنی طراحی کالا و خدمات و اجرای فرآیند تولید کالا و خدمات را کسب کرده باشد. در صورتی که شرکت مورد نظر شما این نوع از ویژگی‌ها را دارا می‌باشد می‌تواند در مسیر ثبت شرکت دانش‌بنیان موفق عمل کند. 

در بسیاری مواقع افراد فعال در این حوزه با وجود داشتن شرایط های لازم باز هم موفق به ثبت شرکت دانش‌بنیان نمی شوند، اگر شما هم دارای چنین مشکلی هستید و نیاز دارید که شرکت خود را دانش بنیان کنید با مرکز کاردوک تماس حاصل نمایید.

 

ثبت شرکت دانش بنیان

شما باید شرکت خود را مثل سایر شرکت‌های دیگر ثبت کنید و بعد از این کار آن را به شرکت دانش‌بنیان معرفی و تبدیل کنید. برای انجام این کار باید به سایت دانش بنیان مراجعه کرده و بعد از اینکه آئین نامه و قوانین مندرج در آن صفحه را مطالعه کردید، ثبت نام نمایید. اگر هنوز شرکتی ثبت نکرده اید، برای ثبت شرکت خود کلیک کنید.

ارزیابی توسط کارگروه ویژه

شرکت‌های عادی هر کالایی که تولید کردند را به عنوان نمونه ارائه می‌دهند. اما شرکت‌های دانش بنیان باید خدمات دانش بنیان و یا نمونه آزمایشگاهی خود را ارائه دهند. سپس یک کارگروه ارزیابی مسئول بررسی چند و چون محصول و خدمات دانشی ارائه شده می‌شود. اگر آن را تأیید کنند به صندوق‌های نوآوری و شکوفایی معرفی می‌گردد و تسهیلات ویژه‌ای به این دست از شرکت‌ها ارائه می‌شود.

مدارک لازم برای ثبت شرکت دانش بنیان

هر شرکت و اُرگانی برای اینکه ثبت شود به مدارک مخصوص به خود نیاز دارد. در شرکت‌های دانش‌بنیان باید رزومه شرکت، تصویر آگهی تاسیس به همراه آخرین تغییرات شرکت در روزنامه رسمی، آخرین اظهارنامه مالیاتی ارسال شده به سازمان امور مالیاتی کشور، آخرین لیست بیمه شرکت و خلاصه وضعیت حقوق دستمزد و مزایا، تصویر مجوزهای شرکت (مانند پروانه بهره‌برداری و مجوز تأسیس و…) و نمودار سازمانی شرکت (البته ارائه این دومورد اخیر، اختیاری است) ارائه شود.

مزایای ثبت شرکت دانش بنیان

بیشتر شرکت‌های دانش بنیان از مزایای خوبی برخوردار می‌شود و این امر نیز سایر شرکت‌ها را ترغیب می‌کند که به سمت دانش بنیان شدن حرکت کنند. از جمله آن‌ها می‌توان به معافیت از پرداخت مالیات، دریافت عوارض حقوق گمرکی، بهره مندی از سود بازرگانی، بهره مندی از عوارض مالیاتی برای 15 سال و استفاده از تسهیلات با سود کم و بازپرداخت طولانی مدت و حتی بی بهره اشاره کرد.

 

سؤالات متداول در مورد شرکت دانش بنیان و طریق ثبت

آیا می‌توان از همان اول شرکت را به عنوان شرکتی دانش بنیان ثبت کرد؟

خیر. در ابتدا باید شرکت را مثل سایرین به صورت عادی ثبت کنید و بعد از آن در صورت دارا بودن شرایط لازم می‌توانید به عنوان شرکت دانش‌بنیان فعالیت خود را ادامه دهید.

آیا دانشگاه‌ها و مراکز علمی نیز امکان تاسیس و اداره شرکت‌های دانش‌بنیان را دارند؟

بله. دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی پژوهشی نیز می‌توانند به ایجاد و اداره شرکت‌‌های دانش‌بنیان دست بزنند.

آیا ارزیابی محصول برای صاحبان شرکت‌ها هزینه‌ای به همراه دارد؟

ارزیابی محصولات دانش‌بنیان هیچ هزینه‌ای برای متقاضی ندارد. در صورتی که شرکتی مدارک خود را به صورت کامل و طبق شرایط مندرج آپلود کرده باشد معمولاً بعد از دو ماه کار ارزیابی شرکت آغاز می‌شود.

برای ثبت‌نام یا دریافت مشاوره در زمینه شرکت دانش بنیان و طریق ثبت می توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع: ثبت شرکت دانش بنیان

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 788
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 27
  • آی پی دیروز : 33
  • بازدید امروز : 560
  • باردید دیروز : 139
  • گوگل امروز : 42
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 762
  • بازدید ماه : 726
  • بازدید سال : 11,958
  • بازدید کلی : 64,589